achterstand
Persoonlijk

Achterstand

Achterstand ~ 1) Achterstallige verplichtingen 2) Het minder ver zijn 3) Onbehaaglijk gevoel 4) Onbetaalbare schuld 5) Rest 6) Schuld 7) Stuk dat men achterligt

 

Achterstand. Ik kan er niet goed tegen. Ik ben teveel controlfreak om geen overzicht te hebben in situaties. Dit heb ik op alle fronten; zowel in werk als privé. Ik houd van orde en overzicht. Dat ik weet waar ik mee bezig ben en niet het gevoel heb achter de feiten aan te lopen.

 

En toch zijn er momenten dat het overzicht (een beetje) zoek is. Dit kan verschillende factoren hebben, er gewoon niet aan toe zijn gekomen door drukte en/of andere zaken. Om de achterstand weg te krijgen en weer overzicht in de situatie loop ik een paar passen harder, maak ik lijstjes en geef hieraan prioriteiten mee. Op deze manier krijg ik weer (in)zicht en ruimte.

 

Helaas heb ik ook achterstand met bloggen. Ik heb de intentie drie of vier keer per week een blog online zetten, maar dit lukt me vooralsnog niet zo goed. Ik ben blij met de #PHOT en #WOT. Op deze manier wordt het voor mij iets eenvoudiger een blog online te zetten. De ideeën zijn een beetje zoek. Ze zitten ergens verstopt in mijn hoofd vol watten. Over niet al te lange tijd heb ik vakantie. Lekker twee weken even niets. Ik blijf thuis en vertrouw erop dat de watten langzamerhand zullen verdwijnen en er ruimte wordt gecreëerd voor creativiteit.

 

 

#WOT (Write on Thuisday); iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit. Nu ligt #WOT in handen van Martha Pelkman (DrsPee).

 

 

 

Foto door: Rich Bowen/Flickr

Geef een reactie