jarig
Persoonlijk

Jarig

Vandaag is mijn vrije dag èn ik ben jarig. Vanavond zit de kamer vol met bezoek, maar vandaag overdag heb ik een heerlijke dag met een paar fijne en lieve mensen. We gaan er een paar uurtjes tussenuit. Lekker een beetje winkelen en struinen door de winkelstraten. Alhoewel februari nog winter is en de voorspellingen van de dag grauw en grijs zijn, was het droog en heb ik het fijn.

We lopen langs de winkels en gaan af en toe ergens naar binnen. Ik neem de nieuwe voorjaarsmode in me op en ik kan je zeggen, daar word ik blij van! Mooie kleuren en materialen, fantastische jurken en broeken. Allemaal heel fijn te combineren met een mooie sneaker. Want de sneakertrend, die zet zich gelukkig voort!

We lunchen in een gezellige horecagelegenheid in het centrum van Winterswijk; De Revolutie. Ik waan me even in een andere wereld. Het is vakantie en de zaak is goed bezet. Toch gaat er veel langs me heen qua gesprekken en bezigheden van de andere gasten. Ik ga op in het gesprek dat we hebben. Even quality-time met en voor elkaar.

De tijd vliegt voorbij. Voordat ik er erg in heb, is het tijd om alweer richting de auto te gaan. Ik kijk terug op een paar fijne uren. En vanavond, maak ik het opnieuw gezellig met meer familie en een paar vrienden. Al jaren vier ik mijn verjaardag niet meer groots. Ik houd van het kleine, intieme en knusse. Mijn naaste familie en vrienden zijn erbij. Ik ben immers ook geen 18 meer.

 

Jarig

 

 

Dit blog is onderdeel van #PHOT (photo on tuesday); een initiatief van Karin Ramaker

6 Reacties

Geef een reactie