Mij een zorg

Het is een vrij suffe foto. Deze afbeelding van mijn scherm. Maar, mij een zorg. Ik heb nu vakantie en tijd om datgene te doen wat nu toch écht moet gebeuren. Ik neem de zorgverzekering (opnieuw) onder de loep.

 

Een paar weken geleden, toen de premies voor het komend verzekeringsjaar net bekend waren, ben ik er ook al voor gaan zitten. Toen ik namelijk de premieverhoging voor het komend verzekeringsjaar zag, werd ik hier niet erg vrolijk van. Dus tijd voor research. Maar op dat moment was het voor mij niet logisch om over te stappen of van pakket te veranderen.

 

Afgelopen week kreeg ik die link in mijn mailbox die nieuwe perspectieven biedt. Voor mij het juiste collectief voor 2017. Het is serieus een goede aanbieding en dus is het tijd om de zorgverzekering opnieuw uit te zoeken. Het is nog maar een paar dagen tot 1 januari en dan moet het wel geregeld zijn. Nuttige taken voor in de vakantie.

 

Nu dit is uitgezocht en afgerond, ben ik blij dat ik dit van mijn to-do lijst kan afvinken. Check! De zorgverzekering, het is jaarlijks best wel een ding om uit te zoeken. Net als mobiele telefonie-abonnementen en de energie-aanbieders, is het nogal een bomen en bos verhaal. Een paar keer per jaar neem ik de moeite om die dingen uit te zoeken. Dat is voor mij dan een zorg minder.

 

 

Dit blog is onderdeel van #PHOT (photo on tuesday); een initiatief van Karin Ramaker.

2 Comments

 1. Liesbeth Steur

  27 december 2016 at 22:18

  Goed plan. Borgverzekering is hier in Portugal gelukkig anders geregeld. Maar die telefoon?!? Dat is hier net zo erg als in NL. Dus ik ga dat begin volgend jaar ook eens naar kijken. Wie weet kan het goedkoper.

  1. MissMarleen

   27 december 2016 at 22:22

   Succes alvast! Daar mag ik over een paar maanden weer induiken.

Geef een reactie