blanco
Lezen & schrijven,  Persoonlijk

Blanco

Ter ere van #PHOT maakte ik deze foto; de schitterende blauwe lucht met nauwelijks een wolkje te bekennen. In de lucht is verder helemaal niets, in mijn hoofd ook even niet. Deze is helemaal blanco. Althans geen inspiratie voor een blog. Ik ervaarde dit ook met de #WOT van afgelopen week. Erg frustrerend vind ik het. Ik zeg altijd dat de onderwerpen op straat liggen. Ik hoef het alleen maar te zien. Ik zie van alles, maar het komt niet binnen. Laat staan dat ik er een blog van kan schrijven.

 

Het voelt alsof mijn hoofd vol zit met watten. Het wordt tijd dat er weer ruimte wordt gecreëerd voor ideeën en inspiratie. Over een paar dagen heb ik twee weken vakantie. Even ruimte voor leuke dingen en de tijd aan mezelf. Deze ruimte pak ik ook. Op een paar (leuke) dingen na, heb ik niets gepland. Ik wil lekker creatief aan de slag. Niet alleen met het schrijven, maar ik wil ook erg graag dat moodboard maken dat ik al zolang wil doen. Ik plan zo min mogelijk. Ik laat het gewoon gebeuren, want dat is immers ook vakantie.

 

Verder blijf ik lekker hardlopen (ja ja, ik heb de draad weer helemaal opgepakt). Ik vind dit mentaal heel erg fijn. Mijn hoofd lekker leeglopen. Even de alledaagse dingen laten voor wat ze zijn.
Maar goed, het heeft geen zin om mezelf te pushen; dit werkt alleen maar averechts. Ik zeg tegen mezelf dat het goed is zoals het nu is. Die inspiratie die er altijd wel was, die komt wel weer. Eén keer in de zoveel tijd heb ik dat, het gebrek aan ideeën. Maar iedere keer is dit weer goed gekomen en dat gebeurt nu ook weer. Wacht maar af.

 

Dit blog is onderdeel van #PHOT (photo on tuesday); een initiatief van Karin Ramaker.

Geef een reactie