Films, series & muziek

Breaking Bad

Ik beken… Ik ben „verslaafd”… Verslaafd aan Breaking Bad. Een fantastische serie met een goed verhaal, een hoop spanning en hilarische situaties. Wat die twee hoofdrolspelers allemaal meemaken en in welke benarde situaties ze komen is ongekend.

Een poosje geleden stond het al op NU.nl. Het is de (één van de) meest verslavende series van dit moment èn is één van de vele series die wordt aangeboden op Netflix.

In een notendop

Hoofdrolspeler Walter White is een zieke scheikundeleraar die besluit crystal meth te gaan maken. Samen met zijn partner Jesse gaat hij het avontuur van de productie van de drugs aan. Leugens, bedrog en intimidatie zijn aan de orde van de dag. Ongure types komen op hun pad en maken hen het leven zuur. Ze krijgen uiteraard te maken met dealers, oplichters en verslaafden. Maar hoe gaan ze om met hun eigen familie?

Zoals ik al zei: „In een notendop”… Als jullie gek zijn op spannende series met een goed verhaal raad ik je zeker aan om deze serie zelf te kijken. Wie ik ook in mijn omgeving spreek, iedereen is verknocht.
Ik ben zelf net begonnen aan seizoen vier. Breaking Bad bestaat uit vijf seizoenen. Seizoen vier bestaat uit dertien afleveringen en seizoen vijf zelfs uit zestien stuks. Ik ben er nog wel even zoet mee.

Zomerseizoen

In het zomerseizoen is er toch niet veel op televisie. De programmering bestaat veelal uit herhalingen van het afgelopen televisieseizoen. Wanneer ik dan zin heb om `s avonds het verstand op nul te zetten, ga ik deze serie kijken.

Het zomerseizoen is nog niet zo heel lang geleden begonnen en ik verwacht dat ik na Breaking Bad gewoon verder ga met een andere serie.
Ik vond Orange is the New Black al helemaal geweldig. Dus je zult begrijpen dat ik met plezier seizoen twee zal gaan volgen.

 

Welke series zijn jullie favoriet en welke mag ik absoluut niet missen?

2 reacties

Geef een reactie