broers en zussendag
Body & Mind

Broers en zussendag

Aangezien ik niet meer ieder moment van de dag mijn Facebook check en ik dit vanavond pas deed, zag ik het. Het is vandaag broers en zussendag! Nu is dit een dag die ik niet standaard in mijn agenda heb staan en ik kom er dan ook net achter.

Ik ga niet op Facebook een plaatje delen met hoe dankbaar ik ben dat zijn mijn broer en zus zijn. Ik ben meer van de woorden.
Maar welke woorden geven en hebben die kracht om te beschrijven hoeveel ik van hen hou en hoe blij en dankbaar ik ben dat juist zij mijn broer en zus zijn.

Uiteraard kan ik mij best wel gekibbel herinneren van mijn kinderjaren. Het bloed werd best wel eens onder mijn nagels weggehaald. En ooit stond er ook wel eens een radio te hard waardoor ik mijn eigen muziek niet meer goed kon horen.
Maar zijn dit geen dingen die in de beste broer- en zusrelatie voorkomt?

Nu we allemaal uit huis zijn en ons eigen leven leiden zijn we er nog altijd voor elkaar. Alhoewel we elkaar echt niet wekelijks zien, informeren we naar elkaar wanneer één van ons bijvoorbeeld een spannende dag heeft. We wensen elkaar succes en we hebben de deur altijd voor elkaar open staan.

En ondanks dat we best wel eens van elkaar kunnen balen is de liefde onvoorwaardelijk. Lieve broer en zus, ik hoop dat jullie dit voelen. Want ik kan het eigenlijk niet in woorden omschrijven.

 

 

 

Foto door: Chris Jones

2 reacties

Geef een reactie