chelsea boots
Fashion & Beauty

Chelsea boots

Het weer slaat deze week echt om. Het is oktober, dus de herfst zal zich na een prachtige indian summer nu echt laten zien. De prachtige verkleuring van de bladeren aan de bomen. In het najaar mag ik graag wandelen en kan ik echt genieten van de verandering van de natuur. Klinkt lekker mutserig, maar het is nu eenmaal zo.

Laden

Goedemorgen

Weergeven op Instagram

 

Een nieuw seizoen, nieuwe dingen shoppen. Oh, wat houd ik hiervan. Vorige week zag ik ze en kocht ik ze: de chelsea boots. Je hebt ze in allerlei stijlen: stoer, klassiek, sportief, etc. Ik vind deze boots onmisbaar voor de herfst en winter. Want warme voeten in hip schoeisel, dat is voor een koukleum als ik best wel een must!

Jarenlang heb ik lange laarzen gehad. Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste paar Shabbies; de korte variant. Kwalitatief zijn dit sterke laarzen. Ik kan deze nu dan ook voor het derde seizoen aan. Doordat ze erg basic zijn (de kunst van het weglaten) vervelen ze me niets en blijf ik ze gewoon dragen.

Onlangs heb ik een paar chelsea boots erbij gekocht. Eerst heb ik research gedaan via de webshop van de winkel waar ik later tot aanschaf ben overgegaan. Nadat ik ze had gepast, kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een paar nette zwarte. Zwart is toch wel een heel makkelijke kleur om te combineren onder een jeans of een jurkje met een dikke panty of maillot. Via Pinterest doe ik vaak ideeën op hoe ik bepaalde kledingstukken, en dus ook laarzen of schoenen, kan dragen.

Deze Assepoester is helemaal in haar nopjes met de boots. En nu maar lekker veel wandelen. Want „these boots are made for walking”

Geef een reactie