cofveve
Persoonlijk

Cofveve

Cofveve ~ 1) als je in slaap valt tijdens het tweeten van onzin 2) Uitroep 3) Tussenwerpsel 4) Cryptisch slotwoord van een president 5) Tweet van Trump op 31 mei 2017 6)…

 

Ik heb een wekelijks terugkerende agenda voor de #PHOT en #WOT. Voor PHOT ben ik vaak op de maandag al aan het bedenken waarover ik het wil hebben. Ik maak zelf de foto en schrijf zelf het blog. Bij WOT ligt het bedenken van het “woord van de week” bij Martha “drsPee” Pelkman.

 

Wekelijks ben ik er nieuwsgierig naar. Het woord van afgelopen donderdag is niet eens een woord. Tenminste… twee weken geleden had niemand er ooit van gehoord. Waarschijnlijk de bedenker ook niet. Het woord van deze week is in het leven gebracht door middel van een inmiddels verwijderde tweet van Donald Trump.

 

“Despite the constant negative press cofveve”

 

En Martha vindt dit wel grappig.

 

 

Dat Martha zich aan het verkneukelen is, dat is begrijp ik wel. Wat moet ik hier toch mee? Hoe, maar vooral wat, schrijf ik hier over? Nadat Trump het nieuwe woord de wereld in hielp, postte ik die bewuste vrijdag deze tweet.

 

 

Later blijft dat ik hier niet erg origineel mee ben. Hoeveel foto’s met koffie ik niet voorbij heb zien komen?

 

Donald had beter zelf eerst een koffie moeten nemen, voordat hij deze tweet de online wereld in stuurde. Dat was beter geweest voor hem zelf. Voor de online wereld was de tweet de basis voor een hoop creatieve tweets, foto’s op Instagram en zelfs nu een blogpost. Hij wenst een ieder veel succes met dit nieuwbakken woord.

 

 

Cofveve heeft deze blogpost gehaald, maar of deze ooit in de dikke Van Dale belandt? Daar moet onder het genot van koffie vast flink over worden gespeculeerd.

 

 

#WOT staat voor Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je kunt schrijven, vloggen of ploggen. Wil je mee doen? Bekijk hier wat het woord van de week is.

 

 

Foto: Unsplash/Karan Thakkar

Geef een reactie