the commen linnets
Films, series & muziek

The Common Linnets

Vanavond gaat het gebeuren. The Common Linnets gaat de strijd aan in de finale van het Eurovisie Songfestival. Toen een poosje terug het uiteindelijke nummer „Calm after the Storm” bekend werd gemaakt, was ik nog maar gematigd enthousiast. Ik vond het wel een mooi liedje, maar was sceptisch of dit wel “Songfestival-waardig” is.

Maar hoe vaker ik het hoorde, des te enthousiaster raakte ik over dit lied. En nu, helemaal nu ik afgelopen dinsdag de halve finale van het Songfestival heb gezien, ben ik helemaal om. Ik vind het zo een ontzettend mooi, puur en ingetogen nummer. Het is al jaren zo dat het eigenlijk niet gek genoeg kan, alles wordt uit de kast getrokken. Maar het is toch het SONGfestival? Het gaat om de zang en de muziek. En dat laten Ilse DeLange en Waylon zien! Voor mij vielen ze juist op door zo bij zichzelf te blijven en het lied zo puur ten gehore te brengen.

 

Op het moment van schrijven luister ik via Spotify naar hun album dat gisteren uit is gekomen. Wat een juweeltje! Wat de uitslag ook wordt vanavond, Ilse en Waylon hebben mij helemaal ingepakt met hun muziek!

 

 

 

 

bron foto

4 reacties

Geef een reactie