Fashion & Beauty

“Krullen knippen”

Ik heb vandaag weer een bezoekje gebracht aan de kapper. Op zich niet zo bijzonder, zou je denken. Maar mijn kapster kan toveren. Ze tovert weer de allermooiste krullen in mijn haar. Het is natuurlijk wel van belang dat je zelf al slag of krullen hebt…

Ik ga al jaren naar Hair-perfection. Ik heb diverse kappers geprobeerd. Ik zeg niet dat ze niet goed waren, maar ik baalde ervan dat als ik weer een kapster had die mij beviel en die met mijn krullen kon omgaan, mij meldde dat ze een andere baan had. Dus weg favoriete kapster van dat moment…. Op een gegeven moment hoorde ik dat mijn overbuurmeisje “van vroeger” voor zichzelf ging beginnen. Ik wilde dit natuurlijk eens testen. Dat was een goede keus van mij :)

Al jaren kom ik nu bij haar in de salon. Ik zie het als pure verwennerij. De tijden van zelf haren kleuren boven de badkuip liggen al jaren achter mij. Hoe relaxed is het om in de kappersstoel te zitten en het allemaal te laten doen. Toen ik een paar jaar geleden werd gevraagd als model voor de CurlSys techniek, greep ik deze kans met beide handen aan. Ik kreeg een bos met krullen waar je “u” tegen zegt. Sindsdien ben ik om. Ik doe niet anders meer dan deze techniek.

Foto's door mijn kapster gemaakt.
Foto’s door mijn kapster gemaakt.

Er is echter één “nadeel”… Ik hoef niet meer zo vaak naar de kapper. Mijn haren blijven zeker een maand of drie prima in model.

Geef een reactie