Body & Mind,  Lezen & schrijven

Daar ben ik weer

KerstmisHallo, daar ben ik weer.

In oktober heb ik de keuze gemaakt om even niet zoveel te schrijven. Ik moest mijn prioriteiten bij mijn studie leggen. Ik had er twee die ik dit jaar moest en wilde halen. Een week of drie geleden heb ik het eerste examen gehaald. Vanochtend heb ik de tweede met goed succes afgerond.

Je wilt niet weten wat voor een last er nu van mijn schouders is gevallen. En als je de stof doorleest, is het ook nog niet eens de gezelligste lesstof. Het is mijn werk, maar in de praktijk is het toch allemaal een stuk minder saai en taai dan hoe het in de boeken staat.

Gisteren heb ik degene die de WIA heeft bedacht stiekem wel vervloekt. Hoe krijgt die persoon (of personen) het voor elkaar om zo een constructie te verzinnen. Aan de andere kant is het wel weer erg knap om dit te bedenken, maar dat terzijde. Genoeg WIA voor nu.

Het is halverwege december en ik ga me richten op de feestdagen. Ik ga deze week eindelijk de cadeaus kopen. Dat ene cadeautje dat nu onder de boom ligt, ligt er zo zielig en alleen. Daar komt snel verandering in. Verder ga ik een paar keer uit eten  en mijn nagels worden kerstproof gemaakt met gelnagellak.

Aankomende week is het kerst. Ook hier gaan we weer een paar leuke dagen van maken. Voor mij staan deze dagen in het teken van familie. Wat we verder allemaal gaan doen, geen idee. Het zal wel iets met hangen en eten worden. Ik laat het op me af komen.

Ik vind de periode tussen kerst en de jaarwisseling altijd erg leuk. Veel mensen zijn vrij en bijna iedereen heeft goede zin. Ik heb erg leuke dingen op het programma. Ik moet nog wel een keer werken, maar ook dit is niet erg, mede dankzij de fijne sfeer die deze tijd met zich meebrengt.

Hebben jullie nog leuke plannen voor kerst en de jaarwisseling?

Geef een reactie