Fashion & Beauty

De rugzak

Ik vind het de minst glamoureuze tas die er is… de rugzak. Maar praktisch is ie daarentegen wel. Het gewicht gelijkwaardig over je lichaam verdeeld. Dus niet één zere schouder, maar naar verwachting gewoon geen zere schouder(s). Verder lijkt het me ideaal voor de vakantie.

Nu ben ik iemand die dol is op mooie spullen en ook op vakantie loop ik er graag netjes bij. Ik zal dus niet met een heel sportieve tas op pad gaan. Dit past niet bij mij. Ik had dus een missie… Op zoek naar die ene leuke en nette rugzak waar ik mee gezien kan en wil worden. En ik kan je vertellen. De missie is geslaagd. Afgelopen zaterdag werd ik de nieuwe eigenaar van deze te gekke rugzak.

Mijn oog viel enige tijd geleden al op de Longchamp backpack. Ik vind Longchamp een mooi en chique merk. Dit past bij mij. Mijn laptoptas is ook van dit merk en ook deze was een goede aanwinst. Nu is Longchamp een merk die bijna niet online te verkrijgen is. Dus toen ik afgelopen weekend in Amsterdam was, heb ik meteen een bezoekje gebracht aan De Bijenkorf. Ik vind het wel fijn om in dit geval even met de handen te kunnen kijken.

Ik ben erg blij met sites als Fashionchick. Bij dergelijke speurtochten zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Wanneer een site dan het aanbod van de diverse (web)winkels aanbiedt, vind ik dit wel erg fijn. Ik weet heel erg goed wat ik (niet) wil. Dit is ook wel erg handig in het maken van een keuze.

Het is me weer gelukt. Ik ben weer een tas rijker. Nu niet een die ik alle dagen zal gebruiken, maar ik verwacht wel dat ik er alle (vakantie)dagen plezier van zal hebben.

2 reacties

Geef een reactie