vakantiebieb app
Lezen & schrijven

De vakantiebieb app

De eerste schoolvakanties in Nederland zijn inmiddels begonnen (of zelfs al een paar weken aan de gang). De eerste bouwvak vakantie is inmiddels ook begonnen.
De vakantie… Tijd om de accu op te laden. Lekker op vakantie te gaan. Of thuis te blijven. Velen nemen in de vakantie de tijd om te lezen… Ik werd eerder deze week getipt over de „Vakantiebieb app”.

Met deze app kun je eindelijk eens die boeken of tijdschriften te lezen waar je zo nieuwsgierig naar bent. In deze app staan voor diverse leeftijdscategorieën boeken en tijdschriften.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Je begint natuurlijk om de gratis app te downloaden op je iPhone of je Android toestel. Je maakt vervolgens een account aan. Wanneer het account is aangemaakt, ga je naar je mailbox en kun je je account activeren.

Hierna kun je inloggen met de app en kun je lekker gaan lezen. Op deze boekenlijst kun je in één oogopslag de boeken en tijdschriften waar je uit kunt kiezen.

Vakantieperiode

Je kunt gebruik maken van deze app gedurende de periode van 1 juli t/m 31 augustus. Ik zelf vind de iPhone iets te klein om fatsoenlijk te kunnen lezen, maar de iPad (mini) is natuurlijk de oplossing (heb geen ervaring met een Android toestel, maar ik weet dat Samsung wel een aantal grote modellen, inclusief de tablet, heeft, dus ik neem aan dat je prima kunt lezen).

Dit is zomaar een gratis tip van mij. Hopelijk heb je hier wat aan tijdens je vakantie. Maar lezen of niet, ik wens jullie (alvast) een heel fijne vakantie. Maak er een paar prachtige weken van!

Geef een reactie