a dress to impress
Fashion & Beauty

A dress to impress

De jurk; het toppunt van vrouwelijkheid. Ik heb niet veel jurken in mijn kast hangen, maar ik vind het een geweldig kledingstuk. A dress to impress, zeg maar.

Als ik het zo om mij heen hoor, heeft bijna iedereen wel iets aan zijn/haar lichaam waar hij/zij niet zo blij mee is. Te dikke benen, rare knieën, dunne enkels. Ikzelf zie dit zelden bij een ander, maar bij mezelf ben ik hier behoorlijk kritisch op. Ik vond een jurk mij heel lange tijd gewoon niet mooi staan. Een paar weken geleden gebeurde het wonderbaarlijke… ik had een jurk welke vergelijkbaar was met de glazen muil van Assepoester. Deze zat als gegoten. De jurk had het juiste model èn de juiste lengte. Binnen een paar minuten wist ik het; deze jurk hing op mij te wachten. Dit moest gewoon zo zijn. Toen ik diezelfde dag nog een jurk van iemand kreeg, kon mijn dag niet meer stuk.

Voor het komend winterseizoen wil ik graag een dergelijk kledingstuk in mijn kast hebben hangen. Mooi met een jasje, een dikke panty en een mooie schoen of laars.
Het staat netjes en gekleed. Mooi voor op het werk of wanneer je een feestje hebt. Een jurk kan (bijna) altijd wel. Ik voel me ook altijd prettiger wanneer ik mooi in de kleren zit. Kleren maken immers de man vrouw.

Via Pinterest doe ik alvast ideeën op en maak een „moodboard” voor het komend winterseizoen. Voor je het weet slaat het weer echt om en gaan de temperaturen omlaag. We hebben nu nog wel een paar mooie dagen, maar wie weet voor hoe lang.
Het dragen van zomerkleding heeft de langste tijd gehad. Over een paar weken is het weer tijd voor de warmere najaarstinten. Ik als zomermens kijk hier al best wel naar uit.

 

Wat is jullie favoriete kledingstuk voor het komend seizoen?

4 reacties

Geef een reactie