Fashion & Beauty

Eén of meerdere tics

Ik heb een tic, een sieradentic wel te verstaan. Ik heb wel meer tics, want ik ben ook heel erg gek op tassen. Maar vandaag gaat het over mijn sieradentic. Ik vind van mezelf dat ik altijd mooie sieraden heb (met alle respect, maar ik draag niet snel iets van bijvoorbeeld de Hema of H&M). Ik ben nog alle dagen blij met mijn sieraden die ik bij de juwelier koop. Maar vandaag zag ik weer zoveel ander moois….

Aan het eind van de middag bracht een bezoekje aan de winkel van Marie*. Naast Marieke trof ik ook Mirella Hammer in de winkel. Mirella was bezig om haar ontzettend leuke sieraden te ordenen. Ik geloof niet in toeval, dit was “meant to be”. Toen ik de sieraden bekeek, was er één paar oorbellen welke mijn aandacht bleef trekken; ik vond de kleur prachtig! Mirella gaf aan dat zij werkt met edelstenen. Op de achterzijde van het kaartje staat de werking hiervan. Na het lezen van het kaartje wist ik dat mijn aandacht hier niet voor niets naartoe ging. Niet alles is op mij van toepassing, maar toch zeker wel een stuk of vier of vijf punten. Deze oorbellen lagen ècht op mij te wachten…

Mirella Hammer Jewelry (privé foto)
Mirella Hammer Jewelry (privé foto)

Naast oorbellen zijn er ook erg leuke armbanden te koop; allemaal met mooie edelstenen. Uiteraard zijn de sieraden bij Marie* in de winkel verkrijgbaar, maar ook bij Etsy zijn de sieraden van Mirella te bestellen. En dit alles voor een mooie prijs. Dat is dan weer leuk voor de portemonee.

Armbanden Mirella Hammer Jewelry (foto met goedkeuring van Marie* geplaatst)
Armbanden Mirella Hammer Jewelry (foto met goedkeuring van Marie* geplaatst)

Ik heb mij inmiddels ingeschreven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al dat moois.

Zoals jullie merken ben ik enthousiast over de sieradenlijn. Van de sieradentic ben ik voorlopig nog niet af, maar zo heel erg vind ik dit niet!

Geef een reactie