Fashion & Beauty

Er even tussenuit

Ik mag het graag doen. Een dag naar de stad. Aangezien de dinsdag mijn vrije dag is, vind ik het fijn om op zo’n dag er even tussenuit te gaan.
Van tevoren maak ik vaak wel even een lijstje met die dingen waar ik graag naar wil kijken en eventueel wil aanschaffen.

Ik kom meestal met meer thuis dan op het lijstje stond (of met iets wat totaal niet op het lijstje stond en dus eigenlijk helemaal niet nodig heb). Ik ben in ieder geval weer enorm blij met een nieuw setje hardloopkleding. Als je drie keer per week loopt is één broek echt te weinig. Ik redde het wel, maar nu met een broek erbij is het toch wat handiger. En op zo’n zwarte broek hoort natuurlijk een lekker fel loopshirt. Met zulke leuke kleding krijg ik gewoon weer zin om in beweging te gaan.

Na de lunch liep ik terloops samen met mijn winkelmaatje een mooie tassenwinkel in. Nietsvermoedend liep ik eerst rechts langs de schappen. We bleven staan. Ik draaide me half om en het kwaad was geschied. Op dit adres verkochten ze de tassen van mijn favoriete merk! En ik wist het niet eens. Ik ging altijd voor de Fred de la Bretonière tassen naar De Bijenkorf helaas is vorig jaar besloten dat dit filiaal één van de winkels is die moet sluiten. Ik vind het nog steeds echt een gemis voor deze stad. Als kind leer je om te kijken met de ogen. Ik ben iemand die zoveel jaren later ook echt met de handen moet kijken. Ik wil het leer voelen.

Ik begaf me op glad ijs toen ik tas om mijn schouders deed! Te laat… Ik was verliefd. Dit exemplaar leek voor mij gemaakt. Ik heb voor mezelf een en ander afgewogen. Ik wilde er nog even goed over nadenken en de tas werd voor mij gereserveerd. Ruim een uur voor de tas weer in de schappen zou belanden, haalde ik mijn pas door het pinapparaat. Dit juweeltje is van mij!
Het voordeel van deze tassen is dat ze zo tijdloos zijn en ik er niet op uitgekeken raak.

Helemaal blij met de diverse aankopen namen we de dag nog even door onder het genot van een verse muntthee en een muffin. De dag was op alle fronten (pintransacties en gezelligheid) meer dan geslaagd.

4 reacties

Geef een reactie