Lezen & schrijven

First things first

First things first

Ik wil van alles en ik vind alles (lees: heel veel) leuk. Maar, zoals jullie ongetwijfeld herkennen, kan ik niet alles tegelijk. Ja, ik ben een vrouw en ja, vrouwen kunnen multitasken, maar er zijn grenzen.

Ik heb voor mezelf een keuze gemaakt; ik ga prioriteiten stellen. Het schrijven vind ik echt het aller-aller-allerleukst om te doen en hierdoor zou ik het bloggen erg graag op de eerste plaats zetten, maar mijn prioriteit ligt voor nu even bij andere dingen. Als ik mezelf hier even op ga storten, hoop ik dit van mijn lijstje te kunnen strepen, zodat er weer, ik hoop op korte termijn, tijd en ruimte komt voor het bloggen. Ik heb best veel ideeën waarover ik wil schrijven, maar doordat mijn hoofd behoorlijk vol zit, krijg ik het voor mezelf niet in een blog verwerkt.

Ik zeg niet dat er voorlopig geen blog meer komt, want als er dan onverhoopt toch iets in mijn hoofd zit, wat via mijn vingers op het beeldscherm komt, kan er maar zo weer een nieuwe blog ontstaan. Ik wil voor mezelf nu niet de druk hebben van het moeten.

 

First things first

 

2 reacties

Geef een reactie