fotogenieke skills
Persoonlijk,  Review & editorial

Fotogenieke skills

Wie mij al langer volgt weet dat ik regelmatig foto’s deel van en schrijf over onze harige lieverd Pip. Aangezien ik zelf niet over fotogenieke skills beschik, is mijn trouwe viervoeter dan ook regelmatig aan de beurt. Zo ook bij de laatste #PHOT (Photo on Tuesday). Met haar fotogenieke vaardigheden is helemaal niets mis. Ze gaat gewillig voor de lens zitten. Haar foto’s sieren de achtergrond van mijn diverse mobiele apparaten. Altijd kijken haar mooie, trouwe, bruine ogen mij aan. Zoveel liefde voor haar!

 

Maar hoe mooi haar foto ook de schermen siert, soms wil ik meer. Want mijn laptop is, gelukkig maar, niet 24/7 geopend en mijn telefoon leg ik regelmatig aan de kant. Een mooie foto verdient een goede plek in huis. Tegen de muur waar deze goed kan worden bewonderd. En aangezien Pip gek is op aandacht, is zij voor mij het meest aangewezen wezentje om een mooi plekje in huis te geven waar ze kan worden bewonderd.

 

Een canvas foto is mooi en blijft mooi. Toen ik door Fotofabriek werd benaderd om een foto op canvas te laten drukken, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ik ben enthousiast. Ik duik in mijn digitale hondenarchief (met dank aan Nadi; Pip poseerde bij deze foto bij haar voor de lens) en dit juweeltje moest en zou het worden. De mooie bruine kijkers die de lens opzoeken. Eén van haar (vele) lievelingsknuffels in haar bek als een waar hondenmodel poserend voor de camera.

 

De hoeken zijn tijdens de verzending goed beschermd

 

Op de website van Fotofabriek is er de keuze uit zoveel verschillende voorwerpen en objecten waarop je je favoriete foto kunt laten vereeuwigen. Niet alleen een leuk cadeau voor jezelf, maar ook zeker leuk om cadeau te geven. Mijn canvas foto werd bezorgd in een grote doos gevuld met papier om beschadiging te voorkomen en de foto is aan de hoeken voorzien van een goede bescherming. Hierdoor is de foto feilloos bij mij bezorgd. Ik kan nu genieten van één van mijn vele lievelingsfoto’s van Pip, ook wanneer ik niet met mijn apparaten bezig ben.

 

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.” Karl Lagerfeld

 

Dit artikel is (mede) tot stand gekomen dankzij Fotofabriek (zie ook de disclaimer).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: