Social Media

Geeky Girl

Deze foto komt uit mijn privé collectie
Deze foto komt uit mijn privé collectie

Confession…

Ik ben een Geeky Girl. Ik wist het natuurlijk zelf al wel… Momenteel ben ik een iPhone aan het installeren voor een dierbaar persoon. Ik vind dit nu eenmaal leuk om te doen.

Waarom Geeky? Als ik ’s avonds na het eten “even” de laptop opstart, heb immers al de hele dag op m’n werk achter de computer gezeten, om snel een e-mail te sturen of iets wil op- of uitzoeken, vlieg eh… surf ik van hot naar her. Nieuwsbrief A (veelal fashion) leidt me naar hun website om hier lekker in de virtuele rekken te gaan rondkijken naar al die leuke kleding. Gelukkig voor mijn portemonnee blijft het bij kijken. Een aantal jaren geleden was het voor mij een uitkomst dat ik via de webshop mijn kleding kon bestellen. Ik vind het nu toch ook wel weer heerlijk om de winkel in te gaan, de stof te voelen en meteen te zien hoe het staat. Schoenen zal ik niet heel snel online kopen, m.u.v. een paar nieuwe All Stars die ik eerder deze week heb gekocht. Ik had er een paar, maar door een dag met deze witte exemplaren naar een festival te gaan, zijn ze nu allesbehalve wit. Ook na operatie Biotex, HG vlekkenspul voor èxtra vieze vlekken, Vanish White en vier rondes in de wasmachine blijven ze er grauwig uit. En wie mij een beetje kent, weet dat ik dit niet graag zo draag. Maar ik dwaal af…

Geeky girl… Ik vind het dus heerlijk om wat uurtjes achter m’n laptop e/o iPad door te brengen. Soms zit ik op de bank met de laptop op schoot en de iPad naast me. Ook m’n iPhone ligt in een straal van gemiddeld 10 meter bij mij vandaan. Ik weet dat ik regelmatig op m’n telefoon kijk of er nog berichten zijn. Maar gelukkig weet ik van mezelf dat als ik bijvoorbeeld uit eten ben of ik ben op bezoek dat ik m’n telefoon ook heel goed in m’n tas kan kan laten zitten. M’n iPhone is zo ingesteld dat ik niet continue allerlei tonen hoor of pushnotificaties zie. Op deze manier geef ik mezelf rust en kan ik de aandacht geven aan datgene waar ik op dat moment mee bezig ben. En ja, ook ik maak af en toe een foto van een bord eten dat er heerlijk uit ziet en prachtig is opgemaakt, om er vervolgens van te gaan genieten.

Inmiddels is de iPhone geïnstalleerd en wordt het de hoogste tijd om zelf een maaltje in elkaar te flansen. Maar van zo’n huis tuin en keukenmaaltijd zoals ik het vanavond bereid, zal ik geen foto maken.

 

Geef een reactie