hallo 2017
Persoonlijk

Hallo 2017

Zo aan de vooravond van het nieuwe jaar is het weer tijd om de balans op te maken. Aan goede voornemens doe ik niet (meer). Deze zijn veelal gedoemd te mislukken. Dus ik kijk terug op de dingen die 2016 me hebben gebracht. En het ging best lekker, dit ga ik in het nieuwe jaar voortzetten.

 

Hallo mooi, nieuw (t)huis

Dit jaar begin ik met mooie vooruitzichten. De bouw van onze nieuwe woning is in oktober 2015 gestart, dus dit jaar mogen wij de sleutel ontvangen. De eerste helft van het jaar bestaat dan ook voornamelijk uit plannen, (heel veel) kopen, eindeloze ritjes naar de bouwmarkt, dozen in- en uitpakken. Zonder de hulp van familie en vrienden had dit niet zo vlot kunnen verlopen.

 

Hallo goede conditie

Ik ben er trots op dat ik dit jaar het hardlopen weer goed heb opgepakt. Inmiddels train ik alweer 2 à 3 keer per week. In de zomermaanden meldde ik me bij een duurloopgroep. Die eerste kilometers waren nogal een dingetje. Een heus gevecht met mezelf. Het ging helemaal niet vanzelf. De opbouw gaat goed en in november en december loop ik alweer de acht tot tien kilometers. Dankbaar voor mijn eigen wilskracht en doorzettingsvermogen, maar ook voor de gezellige loopgroepen en fijne trainers. Deze combinatie is voor mij essentieel gebleken.

 

Doei piekeren en beren op de weg

Dit is mijn wens voor het komende jaar. Ik wil en hoef me niet te lang bezig te houden met de dingen die ik niet kan veranderen. Ik wil de rust creëren die voor mij belangrijk is. Ik zwaai de beren op de weg goedendag en ga hen voorbij.

 

“This is a new year. A new beginning. And things will change” ― Taylor Swift

 

Het is weer een soort van schone lei. 2016 is voor mij persoonlijk geen verkeerd jaar is geweest. Toch ben ik benieuwd naar de verrassingen en uitdagingen die 2017 voor mij in petto heeft.

 

 

Foto door: pixabay/peto666301

Geef een reactie