Fashion & Beauty

Het masker

Als ik dan op die stoel lig, helemaal verstopt achter het masker, weet ik het weer… ik doe dit veel te weinig. Een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Ik houd nu eenmaal van gefrunnik aan mijn gezicht.

Sinds (te) lange tijd heb ik mijzelf afgelopen dinsdag weer eens getrakteerd op een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. Ik heb gekozen voor de zomerbehandeling. De producten waren lekker fris en roken naar citroengras. Dat is niet verkeerd.
Ondanks dat het weer deze dag allesbehalve zomer was en de regen met bakken uit de lucht kwam, lag ik binnen om mezelf een „nieuwe huid” te laten geven. Met de regen was het ook niet helemaal erg om binnen te liggen. Wanneer de zonnestralen zich laten zien, ga ik wel weer naar buiten.

Tijdens de behandeling ben ik erg ontspannen. Mijn telefoon staat op stil. Dit moment is altijd even echt voor mij. De peeling, het masker, het stomen, maar vooral de massage vind ik ultiem genieten. Er zijn momenten dat ik ben weg gedommeld. Aan het eind van deze behandeling kreeg ik een vliesmasker op mijn gezicht. Dit masker ging ook over mijn ogen, zodat de controlfreak in mij zichzelf ècht moest overgeven.

Terwijl het masker haar werk deed, werden mijn voeten gepedicuurd. Dit is nogal een uitdaging, aangezien ik niet tegen het gekietel onder mijn voeten kan. Maar ik vind het fijn als mijn voeten klaar zijn voor de zomer, dat ik zonder gene de slippers aan kan.

Ik heb nu een perzikhuidje en poezelige voeten. Ik ben helemaal klaar voor de zomer. Kom maar op met die zonnestralen!

 

Geef een reactie