ik ga knallen
Sport & ontspanning

Ik ga knallen

Ik moet denken waar ze liggen. Mijn hardloopschoenen. En eigenlijk is dit best wel ernstig, want dit houdt in dat ik ze een poosje niet heb aangehad. Lezers van mijn blog weten het inmiddels vast wel. Ik ben verhuisd. En naast dat dit best een tijdrovende bezigheid is, geeft het ook nog eens wat rommel.

 

Volgepakte dozen die op zolder staan. Eerst moeten er praktische maatregelen worden genomen alvorens die dozen aan de beurt zijn. Die maatregelen zijn inmiddels getroffen. Nu is het een kwestie van tijd dat de dozen worden uitgepakt. Ik laat mijn grijze massa haar werk doen en krijg een helder moment. Ik loop naar boven, kijk om me heen en zie de doos. Ik buig voorover en zonder verder speurwerk te hoeven verrichten, vind ik mijn loopschoenen. Ik pak ze en neem ze mee naar beneden. Ze moeten, samen met mij, aan de bak. De pauze is voorbij, het is gedaan met de rust. Maar mijn schoenen en ik staan er niet alleen voor. Ook de hardloopkleding wordt uit de kast gegrist. Ook zij gaan knallen (mijn shirtje bijna letterlijk).

 

Er is voor mij best wel een drempel. Ik denk dat mijn conditie waarschijnlijk naar het nulpunt is gezakt, maar ik heb de stille hoop dat de basis er wel is. En dus… Ga ik, net als mijn schoenen en shirt, vanavond knallen. En die drempel? Die veeg ik met de vloer gelijk.

 

 

Dit blog is onderdeel van #PHOT (photo on tuesday); een initiatief van Karin Ramaker

Eén reactie

Geef een reactie