Body & Mind

Inspiratie

Deze gastblog heb ik geschreven voor Nadi Zoetebier:

Inspiratie

Ik ben door Nadi Zoetebier gevraagd een gastblog voor te schrijven over wat mij inspireert. Ik vind het erg leuk dat ze mij heeft gevraagd.

Maar wat inspireert mij nu eigenlijk? Ik vind de spreuken en quotes van de Happinez erg mooi. Ik heb tijdens een lastige periode een hele voorraad “Ik geef je” boekjes bij elkaar verzameld, hierin staan de mooiste citaten, spreuken en andere teksten.

Happinez boeken

De Braziliaans auteur Paulo Coelho staat ook bekend om zijn mooie quotes gebaseerd op leven, liefde en vriendschap. Ik heb nog geen boeken van hem gelezen, maar zijn boek De Alchemist staat hoog op mijn lijstje om te lezen. Een paar maanden geleden heb ik via Happinez zijn boekje 36x Paulo Coelho “Een selectie uit de mooiste verhalen” besteld. Paulo Coelho is via Twitter te volgen. Vinden jullie hem, net als ik, een inspirerende man, ga hem volgen! Geen Twitter? Paulo Coelho is ook op Facebook te vinden.

Via Twitter volg ik uiteraard ook mensen die mij op de één of andere manier inspireren. Ik volg Sabine de Witte al een poosje. Ik vind dat zij mooie diverse blogs schrijft. Het gaat o.a. over haar leven als, zoals ze zelf zegt “working nomad”. Ze schrijft o.a. over de prachtige reizen die ze maakt en over fashion. Haar schrijfstijl en  onderwerpen spreken mij erg aan. En een ander inspirerend Twitterpersoon vind ik Fashiontweet. Ook haar volg ik al geruime tijd. Haar grappige, gevatte tweets, haar kennis van fashion. Gewoon leuk!

Wie mij nog meer inspireert om zijn werk is Fred de la Bretoniere. Ik ben een ontzettende liefhebber van zijn tassen, schoenen, laarzen en accessoires. Ik kan hier geen genoeg van hebben. Er is dus altijd wel een product van deze man wat op mijn verlanglijstje eindigt. En wat zou ik hem graag eens IRL willen ontmoeten…

Ik denk dat jullie wel een idee hebben gekregen wie mij inspireren. Nadi, fijn dat ik een gastblog voor jou heb mogen schrijven. Ik wil zelf graag frequenter bloggen, maar mij ontbreekt het nog wel eens aan inspiratie ;)

Eén reactie

Geef een reactie