het is alweer op
Persoonlijk

Het is alweer op

Eerder vanmiddag heb ik, samen met een vriendin, een afspraak waar mijn aandacht volledig naar uit is gegaan. Op dat moment denk ik even niet aan mijn foto op dinsdag. Jammer, want deze zit normaliter wel redelijk in mijn systeem.

 

De afspraak was leuk en na afloop vinden we dat we wel een drankje hebben verdiend. We nemen plaats op het terras. Het is warmer dan ik dacht en ik twijfel over mijn drankje; wordt deze warm of koud. We hebben elkaar een poosje niet gezien en we praten even bij. Het terras is gezellig vol. En dan ineens heb ik die ingeving. Ik heb nog een foto nodig voor deze dinsdag. Mijn verse muntthee zou een mooie zijn geweest om te fotograferen. Maar wel op dat moment dat het glas nog vol zit en het koekje nog op de rand ligt. Het loopt anders, mijn ingeving komt na de consumptie.

 

Het is alweer op.

 

 

Dit blog is onderdeel van #PHOT (photo on tuesday); een initiatief van Karin Ramaker.

4 reacties

Geef een reactie