Films, series & muziek

Netflix

Ik mag graag een film of een serie kijken; het liefst in liggende positie. Het gevaar bestaat dat ik in slaap val. Dit overkomt me bij de beste films. Maar oké, dat terzijde.

Het voordeel van een serie, vind ik, dat deze vaak maximaal 45 minuten duurt. Hier kan ik mijn aandacht dan nog wel bijhouden. Afgelopen woensdag is Netflix in Nederland geïntroduceerd en vanaf afgelopen zaterdag hebben wij Netflix. Alhoewel het wel ietwat oudere films en series zijn, word ik hier toch wel erg blij van. Helemaal nu de avonden korter worden, is het fijn om thuis te genieten van een fijne film of serie. Er zijn nog genoeg series die ik nog niet heb gezien. En als een film of serie goed genoeg is, kijk ik deze gerust vaker dan één keer. Ik heb zaterdag meteen de Netflix applicatie gedownload op mijn iPad, zodat ik dus ook vanaf de iPad kan kijken. Ik houd ervan!

Eén van mijn favoriete series is en blijft 24. Deze heb ik nu al een paar keer gezien en ik blijf het een goede serie vinden. Ook was ik wild enthousiast over Homeland. Deel 2 moet ik nog kijken en hopelijk duurt het niet al te lang voordat deze ook via Netflix is te bekijken (deel 1 is wel te zien).
Een andere serie die ik erg mooi vind, is Alias. Sydney Bristow (Jennifer Garner) is een CSI agente die voor de grootste opdrachten en uitdagingen komt te staan. Uit mijn omgeving merk ik dat maar weinigen deze serie kennen. Jammer mensen, want Alias is leuk!
Ook ben ik gek op CSI. Ik heb maar een paar van deze afleveringen op TV gezien, ik kijk toch het liefst vanaf een DVD; geen commercials.

Ook mag ik graag kijken naar “vrouwenseries” als Gooische Vrouwen en Sex and the City; verstand op nul en kijken maar. Ik zag dat Netflix Gossip Girl in de lijst heeft staan. Ik heb deze serie nog niet gezien en ben er inmiddels aan begonnen. Dit is ook wel iets voor mij.

Nou jullie merken het al, ik ga me de komende tijd prima vermaken. Als jullie me zoeken? Ik zit voor de TV of achter de iPad.

Eén reactie

Geef een reactie