Nieuwe doelen
Body & Mind,  Persoonlijk,  Sport & ontspanning

Nieuwe doelen

We zitten nog in november, maar toch is mij de vraag gesteld of ik na wil denken welke nieuwe doelen ik het komend jaar op hardloopgebied wil behalen.

 

Dit jaar heb ik voor mezelf weer een inhaalslag gehaald op dit gebied. Na een behoorlijke terugslag te hebben gehad, loop ik weer 2 à 3 keer per week. Sowieso twee keer in groepsverband en de derde keer is voor mezelf. Deze keren heb ik met de hond gelopen, dus helemaal alleen was ik niet. En hoeveel lopers (of mensen die hun sport op een andere wijze uitvoeren) ik op een zondagochtend niet tegenkom? Iedereen met hetzelfde doel; beweging, gezondheid en energiek de dag beginnen.

 

Dit jaar is voor mij een goede basis gelegd. Nu is het punt om dit het komende jaar uit te breiden en mezelf nog meer uit te dagen. Dankzij het lopen in een groep met ervaren trainers zijn de doelen niet onmogelijk. De doelen zijn doorgegeven en met deze informatie wordt de training voor het komend jaar hierop aangepast. Mijn persoonlijke hardloopdoelen zijn gesteld op het uitbreiden van de afstand, het verhogen van mijn snelheid en qua gewicht stabiel te blijven of misschien zelfs wel wat af te vallen en vet te verbranden.

 

Ik ben nog alle dagen blij dat ik deze mooie sport weer heb opgepakt, dat ik kan bewegen in de buitenlucht en dat ik me zoveel energieker voel. Een mooie tendens om voort te zetten in het komende jaar.

 

Dit blog is onderdeel van #PHOT (photo on tuesday); een initiatief van Karin Ramaker.

3 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: