Body & Mind

Off-day

Soms heb je van die dagen dat je maar beter in bed had kunnen blijven liggen, diep onder de dekens. Alles gaat niet zoals het moet en voel je je ook niet topfit. Laat ik nu vandaag zo’n off-day hebben. Beetje jammer dat dit nu net op mijn vrije dag moet vallen. Maar ja, shit happens. Het is voor mij dan van belang om positief te blijven. Alhoewel dit niet altijd makkelijk is, probeer ik het wel. En meestal lukt me dit wel aardig.

Alhoewel mijn humeur vandaag niet echt zonnig voelt, ga ik mezelf maar opvrolijken met de positieve dingen van de dag. Op deze manier vertrouw ik erop dat ik de dag enigszins met een glimlach kan afsluiten.

Mijn positieve punten van vandaag:

  • De wandeling naar de bakker in het zonnetje. De temperatuur zorgde ervoor dat ik hier echt even van kon genieten. Het leek wel voorjaar en laat dit nu mijn favoriete seizoen zijn
  • Eenmaal bij de bakker, de geur van vers gebakken brood
  • Het leuke gesprek dat ik had over het hardlopen (ik ken veel mensen in mijn omgeving die mijn enthousiasme delen). Als ik dan weer leuke tips mee krijg, doet me dit goed
  • Thuis in alle rust achter mijn laptop aan de slag. De zon die door de ramen naar binnen scheen
  • Mijn “to do”  lijst zo goed als afgerond. Als ik dan straks die laatste punten ook nog kan doorstrepen, dan ben ik helemaal tevreden (en niet alles hoeft vandaag, morgen is er weer een dag)
  • Eindelijk heb ik die mooie laptoptas besteld
  • Schoon en fris beddengoed (ik ken niemand die hier hier van houdt)

Straks ga ik lekker genieten van een avondje niets. Ik weet nog niet hoe ik deze ga vullen; tv kijken, Netflix of lezen. Hierin laat ik mezelf verrassen. En morgen? Morgen is alles anders.

Hoe gaan jullie met een off-day om?

IMG_4561

2 reacties

Geef een reactie