overgang van de seizoenen
Fashion & Beauty

De overgang van de seizoenen

De overgang van de seizoenen… Ik ben iemand die hier nogal moeite mee heeft. Van winter naar voorjaar, dat gaat me wel goed af. Van zomer naar winter, dat is iets lastiger. Maar het is niets wat ik niet aan kan.

Ik vond het andere jaren nogal lastig wat ik aan deed. Alhoewel het deze maand qua weer beter is dan in augustus, heb ik toch geen lichte zomerse kleding meer aan. Dit vind ik iets voor de maanden waarin het hoogzomer is. Voor mij is september een opstapje naar de maanden waarin ik toch weer de donkere warme tinten draag. Nee, ik draag nu nog geen dikke truien of vesten, het is immers niet koud en wat moet ik dan in de winter aan?

Nu draag ik de blazer ook als jas. In de aangename buitentemperatuur is deze fijn om te dragen.

Ik kies de laatste tijd veel voor donkerblauw. Dit is en blijft een mooie klassieke kleur die niet verveelt. Een paar weken geleden heb ik een mooie donkergrijze blazer besteld. Een musthave in mijn kledingkast. Deze vind ik makkelijk te combineren met een mooi longsleeve shirt en jeans. Nu draag ik de blazer ook als jas. In de aangename buitentemperatuur is dit prima te doen. Afgelopen weekend liep ik tegen een heel mooie sjaal aan. Er zitten zoveel mooie kleuren als aquablauw, steenrood, groen, grijs en offwhite in de sjaal waardoor deze voor nu een perfecte aanvulling is voor mijn outfit.

De zomerse sandalen zijn al opgeruimd. Deze komen volgen jaar weer tevoorschijn. Ik wacht nog heel even met het dragen van mijn laarzen. Dit kan de komende maanden nog lang genoeg. Momenteel draag ik erg graag mijn New Balance sneakers. Deze heb ik een paar maanden geleden gekocht en zijn een heel goede aanschaf gebleken. Ik kan er heerlijk op lopen.

Zover ik mijn kan herinneren is dit de eerste keer dat ik wel raad weet met mijn kleding in combinatie met de wisseling van het seizoen. En dit bevalt me wel.

 

 

 

 

bron foto

2 reacties

Geef een reactie