Films, series & muziek

Pasen

Het is Pasen… En wat vind ik de vrije dagen rondom dit paasweekend toch fijn!

Goede Vrijdag was voor mij een heel goede vrijdag aangezien ik een vrije dag had. Ik had lekker de tijd aan mezelf. Ik bracht een bezoekje aan de kapper en liet mijn nagels doen. Dat gefrunnik vind ik nu eenmaal fijn en is een heuse traktatie. Het enige moment dat ik mezelf echt even bij elkaar moest vegen was voordat ik naar de supermarkt ging. Want net zoals ik iedere supermarkt voor de feestdagen, was ik er samen met heel veel anderen die zich schrap moesten zetten om de boodschappen in huis te krijgen.

Gisteren was ook al zo’n fijne dag. Het weer doet goed haar best. Mensen zijn vrolijk door de zon in combinatie met de vrije dagen die ze hebben. De terrasjes zitten gezellig vol. Net zoals menigeen doet de combinatie vrij zijn en mooi weer mij erg goed.

Beide paasdagen hebben we, behalve een diner en een gezellige date met vrienden, weinig gepland. Dus mijn dagen zijn gevuld met schrijven, series kijken (nog één aflevering Gossip Girl en een start aan Homeland seizoen 2), hardlopen en alles waarvan ik nu nog niet weet wat komen gaat. Ben ik erg oubollig als ik zeg dat ik die rust heerlijk vind?

Alhoewel ik de Kerst ook wel gezellig vind, heb ik persoonlijk meer met Pasen. Ik vind het allemaal wat minder gedwongen en dat Pasen in het voorjaar valt, is voor mij ook een pluspunt (menigeen weet nu wel dat de winter niet mijn favoriete seizoen is).

Ik wens jullie allen een heel vrolijk pasen, met een voor jullie perfecte invulling van de vrije dagen!

Gaan jullie nog iets ondernemen deze dagen?

Geef een reactie