Fashion & Beauty,  Review & editorial

Editorial: Perfecte wimpers met wimperverlenging

Het verlengen van je wimpers wordt steeds populairder. Logisch ook, want wie wil er nou niet perfecte wimpers hebben van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat? Lange wimpers geven je een sexy uitstraling en maken je ogen groter. Door wimperverlenging is het nu voor iedereen mogelijk om lange wimpers te hebben. 

 

Wat is wimperverlenging?

Het klinkt heel logisch, wimperverlenging is het verlengen van je wimpers, maar hoe werkt het precies? Per wimper wordt er een zogenoemde wimperextension op je wimper geplakt. De wimperextensions verschillen in kleur, dikte en lengte. Je kan dus bijvoorbeeld zelf kiezen hoelang je je wimpers wilt hebben.

Er bestaan natuurlijk nepwimpers, deze kun je echter maar één dag dragen en moet je ’s avonds weer verwijderen. Het verschil tussen wimperverlenging en nepwimpers is dat de haartjes één voor één op je wimpers worden geplakt en dat ze tussen de twee en drie weken blijven zitten. Daarnaast is er bij wimperverlenging sprake van een natuurlijke look, omdat je dus zelf de dikte en lengte kunt bepalen. Nepwimpers koop je kant-en-klaar en hierbij kun je dus eigenlijk niet zelf bepalen hoelang en dik je ze wilt hebben.

De behandeling

Het is aan te raden om je wimperverlenging te laten uitvoeren door een gespecialiseerde beautysalon. De behandeling duurt ongeveer 2 uur, je moet dus gedurende deze tijd je ogen gesloten houden. Er worden per oog ongeveer 40 tot 80 haartjes geplaatst. Dit gebeurt met een speciale lijm, waardoor de wimperhaartjes goed blijven zitten.

Je kan de wimperextensions of natuurlijk laten uitvallen of ze laten bijvullen of verwijderen bij de beautysalon. Als je kiest om de wimperextensions natuurlijk te laten uitvallen, kan dit betekenen dat je wimpers verschillende lengtes hebben.

Wat kun je met wimperverlening?

Je kan in principe alles doen met de wimperverlenging. Ze zijn bestand tegen zon, zee, strand en water: ideaal voor de vakantie dus! Een andere fijne bijkomstigheid is dat je geen mascara meer op hoeft te doen, sterker nog: het is aan te raden geen mascara te gebruiken. De wimpers zien er namelijk het natuurlijkst en mooist uit als je geen mascara op doet. De wimperextensions geven van zichzelf al het effect wat mascara ook doet met je wimpers. Je kan ’s ochtends dus lekker wat langer in bed blijven liggen!

Wat belangrijk is om te weten, is dat door olieproducten de wimperextensions uit kunnen vallen. Mocht je dus oogschaduw willen gebruiken, moet je dit met water eraf halen.

Bekijk hieronder de infographic met alles over wimperverlening voor alle weetjes!

 

 

 

wimperverlenging

 

Geef een reactie