Powerfood
Eten & drinken

Powerfood

Eindelijk heb ik hem. Powerfood: het prachtige boek van Rens Kroes. Toen ik vorige week dinsdag in de boekhandel was en ik het boek wilde inzien kreeg ik te horen dat deze was uitverkocht. Een paar dagen later was ik op een verjaardag en die persoon had het boek in zijn bezit. Dit was mijn moment om het boek vast te pakken, door te bladeren en vluchtig wat recepten te lezen. Vanaf dat moment wist ik het zeker: dit boek moet ik hebben.

Het boek is voorzien een hardcover. Ik vind dit zoveel mooier dan een paperback. Het voelt steviger. Het boek bestaat uit 176 bladzijden en is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Het boek bestaat uit diverse categorieën; voor elk moment van de dag.
Verder staan er naast de vele recepten ook prachtige foto’s in het boek.

Ik heb nog niets geprobeerd, maar ik ben erg benieuwd naar de ontbijtmuffins, het amandel-pompoenbrood, de crunchy crackers, het bananenbrood, de cheesecake (dit vind ik normaal zo lekker, dus een verantwoord recept is meer dan welkom) en de diverse sapjes en drankjes.

Achterin het boek staan de werkzame stoffen van diverse zaden, groenten en kruiden. Ook krijg je de gouden tips voor prachtig haar, (extra) energie en de juiste voedingsstoffen voor sterke spieren en botten.
Helemaal achterin het boek staat het receptenregister, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.

Ben je gek op koken, bakken en ander getuntel in de keuken? Lekker, gezond en verantwoord eten èn ben je liefhebber van mooie culinaire boeken? Dan is dit boek echt een musthave!

2 reacties

Geef een reactie