telefoonhoesje bookcase
Review & editorial

Review telefoonhoesje (+ winactie)

Ik ben een trotse bezitter van mijn iPhone 6. Het is inmiddels alweer mijn derde iPhone en ik wil niet meer anders. De iPhone is niet het allergoedkoopste toestel en aangezien ik altijd erg zuinig ben op mijn spullen, bescherm ik deze met een goede telefoonhoes.

 

Bij mijn vorige iPhones heb ik altijd de hardcase als bescherming van mijn telefoon gehad. Deze beschermt de zijkant en de achterzijde van het toestel. Voor mijn huidige telefoon heb ik gekozen voor een bookcase. Deze beschermt het hele toestel, dus ook de voorzijde. Omdat de iPhone 6 groter is dan haar voorgangers, past deze niet meer in het standaard telefoonvakje van mijn tas. Dus deze ligt in het grote vak, tussen mijn andere spullen. Om deze reden gaat mijn voorkeur dan ook uit naar de bookcase.

 

Ik begeef mij in de wereld van telefoonhoesjes op zoek naar een exemplaar die helemaal bij mijn smaak en wensen past. Ik houd van hoesjes met een rustig design. Ik ken mezelf, wanneer ik een drukker hoesje in gebruik heb, heb ik hier snel het zin van af. Ik vind het snel too much worden. In de ruime keuze voor de iPhone 6 hoesjes valt de keus op een bookcase met een donkerblauw stofje afgewerkt met cognacbruin kunstleer. Aan de binnenzijde van de hoes, kun je een tweetal pasjes kwijt. Ik vind het ideaal voor mijn bankpas en rijbewijs. Verder is de hoes voorzien van een magneetsluiting.

 

telefoonhoesje bookcase

 

telefoonhoesje bookcase

 

 

Het hoesje wordt snel bezorgd. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, wordt deze de volgende dag geleverd. Mijn hoesje wordt verstuurd in een stevige envelop en wordt als brievenbuspost geleverd.
Ook voor bijvoorbeeld Samsung Galaxy S5 hoesjes biedt deze store een ruim aanbod.

 

Ik heb de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen. Hieronder mijn plus- en minpunten. Omdat ik positief wil eindigen, begin in met het minpunt.

 

Minpunt

  • Aanvankelijk voelt de binnenkant wat nep aan (aanvankelijk, want nu ik het hoesje een week in gebruik heb, merk ik dit niet eens meer)

 

Pluspunt

  • Door de stoffen uitvoering geeft het hoesje veel grip
  • De insteekmogelijkheid voor twee pasjes
  • De magneetsluiting
  • De iPhone is eenvoudig in het hoesje te bevestigen en er weer uit te halen

 

Ik ben zeer te spreken over deze iPhone 6 bookcase. Goed nieuws voor Telefoonhoesjestore!

 

En dan nu het goede nieuws voor één van jullie! 

Ik mag onder mijn lezers en volgers één keer een shoptegoed t.w.v. € 25,- weggeven. Dit bedrag mag naar eigen inzicht gespendeerd worden bij Telefoonhoesjestore.nl.

 

De actie loopt van 22 september t/m 12 oktober a.s. De winnaar wordt per mail door mij op de hoogte gebracht.

 

 

a Rafflecopter giveaway

 

 

 

De winnaar is gekozen en door mij op de hoogte gebracht.

Foto’s door: MissMarleen

 

 

Ik heb dit artikel toegestuurd gekregen van telefoonhoesjestore.nl. Lees ook mijn disclaimer.

Geef een reactie