Fashion & Beauty

Shoppen

Ik mag het graag doen. Net als menig andere vrouw (en man). Shoppen! Nee, het hoeft van mij niet wekelijks, het moet wel leuk (en binnen proporties) blijven.

Ik „moest” echt nog wat (bad)kleding hebben voor de zomer. Ondanks dat de kast allesbehalve leeg is, vind ik altijd wel iets wat handig is om erbij te hebben. Kijk, dat vind ik nu een goede reden om op pad te gaan. Omdat ik de komende dinsdagen afspraken heb staan, moest het vandaag gebeuren. De weekenden zouden eventueel wel kunnen, maar ik vind het nu eenmaal prettiger winkelen als we niet met zijn allen tegelijk in hetzelfde rek lopen te graaien.

Ik weet niet wat het is. Het overkomt me geregeld dat ik in een rek wil kijken. Ik loop er op af, ik sta er twee tellen alleen en voordat ik het in de gaten heb, komt een ander ook bij het rek staan. Op zich niets mis mee. Die vrijheid heeft iedereen. Maar waar ik mij aan stoor dat het geregeld voorkomt dat die persoon zo wild de kleding op het rek opzij schuift. Datgene waarnaar ik aan het kijken ben, wordt ook rigoureus aan de kant gedrukt. Dan is bij mij de lol er snel van af.
Virtuele rekken kunnen een uitkomst bieden en ook ik kijk wel eens op de nodige webshops om ideeën op te doen en tot aanschaf over te gaan. Maar eigenlijk gaat er niets boven IRL winkelen. De stoffen voelen en ouderwets het pashokje in. Niets geen toestanden met terugsturen van kleding die niet past of die niet aan de verwachting voldoet.

Maar ik dwaal af… winkelen op mijn vrije dag…
Lekker struinen, neuzen, passen, keuren, erover nadenken, de ongeschikte kleding terughangen en… de nieuwe aanwinst(en) betalen.

Ik ben vandaag weer goed geslaagd. Het lukt me altijd weer. Ik zal het nog ver s(c)hoppen!

2 reacties

Geef een reactie