Films, series & muziek

Tijd zat

Terwijl bij een ieder de week voorbij vloog, leek het bij mij of er geen eind aan kwam. Ik had voor mijn gevoel tijd zat! Alles leek lang te duren. Eigenlijk is dit wel een heel zeldzaam gevoel, want ik heb dit echt zelden. Soms kun je er blij mee zijn dat de tijd niet als een sneltreinvaart aan je voorbij gaat. Dat je `s avonds op de klok kijkt en het „nog maar”  acht uur is. Maar in de avonduren had ik dit gevoel dan helaas in iets mindere mate.

Het is ook niet zo dat ik geen leuke week heb gehad. Helemaal niet. Het voorjaar gaf me zeker wel een fijn gevoel. En mijn hardlooptrainingen deze week vlogen ook voorbij. Maar hoe het dan kan dat de tijd leek te kruipen? Ik kan er geen zinnig antwoord op geven.

Komt het omdat ik deze week in de avonden weinig had afgesproken? Ik had de tijd aan mezelf. Komt het omdat op mijn werk alles onder controle had?  Of ligt dit gevoel helemaal bij mezelf? Ik zat deze week wel veel „in mijn hoofd”. Ik had wat dingen om over na te denken. Maar ook dat heb ik voor mezelf momenteel wel op een rijtje. Waar zo’n rondje hardlopen niet goed voor is. Ik voelde me gisteren na afloop lekker en leeg. Geen gedachten die als een malle door mijn hoofd gingen. Even (bijna) niets.

En nu is het vrijdagavond. Weer een heel weekend voor de boeg. Behalve wat standaard dingen heb ik niets gepland. En ik vind dat fijn. Lekker de tijd aan mezelf en kijken wat het weekend me mag brengen. Als het aan mij ligt, ga ik series kijken en schrijven.

En er nu maar op vertrouwen dat het weekend net zolang duurt als dat afgelopen week duurde…

Ik wens jullie een goed weekend. Nog leuke bezigheden op het programma?

Geef een reactie