Lezen & schrijven

Verhuisbericht

Ik ben er trots op dat ik eindelijk de stap heb genomen: ik heb mijn eigen website. Ik vind het nu eenmaal hartstikke leuk om te schrijven en ik merk dat ik hier steeds meer hobby aan begin te krijgen. Mijn onderwerpen zijn nogal divers, maar hier heb ik geen moeite mee. Het is immers mijn persoonlijke blog. Ik merk wèl dat ik het leuk vind om over inspirerende situaties en muziek te schrijven.

Door het schrijven merk ik dat ik heel bewust met situaties bezig ben en dat ik vaak al antwoorden krijg doordat mijn gedachten niet meer alleen gedachten zijn, maar dat deze worden omgezet in woorden. Woorden worden zinnen en de zinnen leiden vaak tot oplossingen en dus de antwoorden. Dit werkt erg verhelderend voor mij.

Maar goed, mijn eigen site. Ooit heb ik, in den beginne op Twitter, mijn accountnaam mg2802 aangemaakt. Ja, verzin ter plekke maar eens een leuke naam. De naam is allesbehalve origineel; mijn initialen en mijn verjaardag. Dit had iedereen kunnen verzinnen. Toen ik een paar weken geleden het bloginterview van Mary Sjabbens online zette, begon de spreekwoordelijke bal lekker te rollen. Mary gaf me via Twitter en WhatsApp (140 tekens is soms echt te weinig) goede tips en adviezen. Ik ben haar dan ook erg dankbaar voor haar hulp. Ik wist zelf ook wel dat mg2802 niet meer was wat ik wilde en had zelf ook al over andere namen nagedacht, o.a. Marleenschrijft. Maar omdat ik voor mijn twitter- èn blogaccount dezelfde naam wilde hebben, moest ik wel kijken of deze bij beiden nog vrij was. Helaas, één van beiden was vergeven. Dit ging dus niet door. En daar was dan ineens, wederom een goed idee van Mary, wèl mijn nieuwe naam: MissMarleen (wel met 2x de hoofdletter M). Dit voelde goed, voelde als “mij”. Eigenlijk past MissMarleen beter bij mij dan Marleenschrijft. Dit moest gewoon zo zijn…

En omdat ik toch ooit de intentie had om een eigen (blog)site te willen hebben, heb ik nu maar snel de daad bij het woord gevoegd. De domeinnaam was nog vrij en die heb ik mij toen op redelijk korte termijn toegeëigend. Ik heb eerst informatie bij Iris van Ikbenirisniet opgevraagd (Iris blogt trouwens erg leuk). Ook ex-collega Nadi heeft me hartstikke goed geholpen. Thanks ladies!!

Door hierna zelf met m’n site aan de gang te gaan, begint deze nu echt vorm te krijgen. Ik houd van de layout en van de kleuren. Ik zal in de loop van de tijd ongetwijfeld veranderingen/verbeteringen aanbrengen. Mijn eerste blogsite blijft nog wel online, maar deze zal ik te zijner tijd wel offline zetten.

Met grote trots kondig ik dan ook hierbij mijn nieuwe site MissMarleen aan!

Eén reactie

Geef een reactie