Wat denkt hij wel niet?
Body & Mind

Wat denkt hij wel niet?

Ik las het artikel over Georgina Verbaan op Linda Nieuws en heb hier mijn mening over. Ik kan me goed voorstellen dat zij het zwart kreeg voor haar ogen en haar boosheid botvierde op de fotograaf. Wat denkt hij wel niet?

Ben je als BN’er een publiek persoon?

Nee. Ik vind van niet. Ja, je beoefent een vak dat je in de spotlights zet. Iedereen herkent je en denkt je te kennen. Dat je “publiek bezit” wordt, is vermoedelijk geen keuze. Dat overkomt je en neem je op de koop toe. Eerst lijkt het misschien allemaal wel leuk, maar ik denk dat de lol er al snel af is. Maar goed, de meeste BN’ers zijn volwassen. Zij kunnen prima hun eigen keuzes maken en voor zichzelf opkomen. Ze zullen in veel gevallen ook wel moeten. Ze nemen voor lief dat ze soms op die rode loper voor de flitsende camera’s komen te staan en zo voor eeuwig op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Wel perfect gestyled. Dat weer wel.
Dat er een fotograaf achter een struik verstopt zit om zo dat ultieme kiekje maken van de BN’er in joggingbroek en Uggs laat ik even achterwege. Om over een nieuwe liefde helemaal maar niet te spreken.

 

Kinderen van BN’ers

Wat hun beroemde ouders ook voor keuze maken. Ongetwijfeld alles uit liefde voor het kind. Aan Georgina’s reactie te merken, doet zij dit ook. Dat zij haar dochtertje middels de achterdeur probeert binnen te krijgen, begrijp ik volledig. Ik had waarschijnlijk hetzelfde gedaan. Première of niet. Haar dochtertje hoeft nog niet voor die massa fotografen komen te staan. Ze mag nog lekker kind zijn zonder aan het grote publiek te worden voorgesteld. Ook hierin maken de ouders hun eigen beslissing. In het filmpje van RTL Boulevard zie je ook wel ouders die de kinderen wel meenemen. Hun keus! Dit wordt ook gerespecteerd. Dus waarom die van Georgina niet?

Wanneer kinderen op latere leeftijd zelf kiezen voor de showbizz, dan wordt het een heel ander verhaal. Ik kan alleen maar hopen dat het die bewuste fotograaf duidelijk is geworden dat hij een grens is overschreden. Of hij er in de toekomst wat mee doet? Ik betwijfel het! De fotograaf doet zijn werk en wil alleen maar die onderscheidende, unieke foto maken.

 

BN’ers zijn ook mensen

Net als als jij en ik. Ook zij zijn ouders die het beste voor hun kind willen. Daarin onderscheiden zij zich niet van niet-BN’ers.
Ik kan alleen maar wensen voor Georgina dat haar beslissing op deze manier te handelen wordt gerespecteerd en zij niet als boeman wordt afgedaan. Want een moeder die zo vecht voor haar kind? Dat is geen boeman!

 

 

Foto door: Leland Francisco

Geef een reactie