Lezen & schrijven

Wie schrijft die blijft

Een blije meidEn wat zou ik graag frequenter willen bloggen. Maar waarover? Het ontbreekt me aan inspiratie. Ik vind het ontzettend leuk om mooie blogs te lezen; reisverhalen, grappige blogs, fashion- en beautyblogs en diverse andere onderwerpen die mij interesseren. Ik vind het knap hoe bloggers hun verhaal zo mooi en boeiend krijgen verwoord.

Als kind vond het ik het altijd leuk om een opstel te schrijven en mijn fantasie mocht omzetten in letters, woorden en verhalen. In 2012 zijn er een paar verdwaalde blogs geschreven. Nu 2013 nadert, is er weer heel jaar met nieuwe situaties, uitdagingen en al het andere wat komen gaat. Dat dit jaar een jaar mag worden waarin ik met de woorden aan het spelen mag gaan, want het oude gezegde zegt het al: wie schrijft die blijft!

Geef een reactie