Social Media

Wilt u pinnen?

Ik vind het leuk om te pinnen… En dan bedoel ik niet de bankpas door het pinautomaat halen, maar pinnen via Pinterest. Het is zo leuk om hier rond te neuzen en inspiratie op te doen.

Ik vind inspirerende quotes altijd leuk. Pakkende teksten die soms even binnen moeten komen, maar waar vervolgens zoveel waarheid in zit. Ik zou mezelf niet zijn als ik niet de fashion pins zou volgen (en zelf natuurlijk ook pinnen). Ook voor mooie kapsels kan ik hier ideeën op doen.

Verder kijk ik graag naar foto’s van mooie bloemen en prachtige locaties. Ik kan hier ideeën op doen voor in huis (niet dat ik zo veel en vaak verander, maar toch), zijn er leuke DIY tips en nog veel meer. Ik ben niet zo creatief dat ik die DIY’s maak, maar sommigen zien er zo simpel en leuk uit, dat ik zoiets best in huis wil hebben. Neem nu dit rekje voor kettingen en armbanden. Zo lastig ziet het er niet uit, maar ik ben niet zo iemand die zelf aan de knutsel gaat.

Op Pinterest kan ik lekker rondkijken, inspiratie opdoen, me vergapen aan al dat moois en genieten van de mooiste foto’s, want geloof me, er komen prachtige plaatjes voorbij. En doordat ik alles per categorie kan indelen, creëer in zo mijn eigen moodboard.

De meesten van jullie kennen Pinterest ongetwijfeld. Waarover vinden jullie het leuk om te pinnen?

Afbeelding via http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pinterest_-_Use_Creative_Commons_Images.jpg
Afbeelding via http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pinterest_-_Use_Creative_Commons_Images.jpg

Geef een reactie