Fashion & Beauty

Zomerse kleurtjes

Zoals menigeen wel weet ben ik een liefhebber van mode. En met dit weer wat we nu op dit moment in Nederland hebben, ben ik zo blij dat de donkere winterse tinten eindelijk plaats mogen maken voor de frisse zomerse kleurtjes. Ik heb geen last van winterblues, maar ik word nu eenmaal blij van kleur.

Gisteren plaatste Omoda een tweet van een paar geweldige Shabbies. En oh, wat vind ik deze mooi! (Ik ben nu eenmaal een liefhebber van het werk van Fred de la Bretonière).

 

 

De kleur van deze laarzen zijn toch veel leuker dan de kleuren die de winter met zich mee brengt? Ooit heb ik eens gezegd dat de mode het mooist aan de winter is. Hier kom ik enigszins op terug. Ik houd van de mooie frisse zomerse tinten. Winterse laarzen maken plaats voor zomerse laarzen, sneakers en, iets later in het seizoen, de slippers. De zwarte winterjas maakt plaats voor mijn lichte trenchcoat.

Een paar weken ontving ik een nieuwsbrief van Fashionchick. Het onderwerp was Zoete Koek. Fijne pasteltinten waarin we ons het komend seizoen mogen laten zien. Als ik naar mezelf kijk, staan me niet alle pasteltinten. Ik ben nogal licht van mezelf en als ik de (voor mij) verkeerde „zoete” kleuren heb, kan dit me erg flets maken.

Ik houd niet alleen van pasteltinten. Ook donkerblauw blijf ik een mooie kleur vinden: tijdloos en klassiek. Ik vind het leuk om hier heel subtiel kleur aan toe te voegen. Dit kan middels een leuk sjaaltje of een mooi kleurtje nagellak. Eerder deze week heb ik de mooie warm-roze kleur van Alessandro Striplac aangeschaft.

Ik houd de komende tijd de nieuwsbrieven fijn in de gaten. Ik vind het nu eenmaal leuk om ideeën en inspiratie op te doen.

 

Worden jullie ook zo blij van de mooie mode van het mooiste seizoen van het jaar?

Geef een reactie